Desavanja

Carlsberg Kiseljak Snooker Open 2016

PLAKAT KISELJAK OPEN prewweb.jpg

"Snooker sport nastavlja sa rapidnim razvojem u svijetu, pa tako i u BiH imamo sve veći broj igrača i zaljubljenika u ovaj sport. Standardi igre postaju sve viši, a iz dana u dan popularnost snookera u našoj zemlji raste. S toga je sasvim očekivano da Snooker organizacija BiH najavljuje još jedan projekat za ljubitelje snookera."

Snooker klub “Cue Ball” Kiseljak, priređuje nezaboravan vikend 29. i 30.10. 2016. od 12:00h. U pomenutom klubu biće održano snooker takmičenje Carlsberg Kiseljak Snooker Open 2016.

Igrači će svoje vještine i taktičke sposobnosti pokazati u izvrsnim uslovima za igru, a sve one koji žele da ih podrže pozivamo da posjete snooker klub Cue ball u Kiseljaku i navijaju za svog favorita.

Ne možemo a da ne spomenemo da je Nedžad Emšo, igrač Cue Ball kluba ostvario izuzetan uspjeh u PAN Snooker ligi plasirajući se u finale prvog kola Masters turnira, u kojem se takmičilo 16 najboljih igrača od ukupno 88 učesnika lige.

Kotizacija za učešće na Carlsberg Kiseljak Snooker Open turniru je 30 KM. Kompanija Carlsberg i ovog puta podržava snooker sport kako bi standardi takmičenja bili na zavidnom nivou. Ukupni nagradni fond iznosi 1.500 KM. Nagrada za prvo mjesto je 800 KM; drugo mjesto 400 KM ; treće mjesto 200 KM; te nagrada za najveći osvojeni break iznosi 100 KM; Na takmičenju je obavezan dress code A.

Svi detalji u vezi takmičenja biće objavljeni na oficijelnoj web i Facebook stranici Snooker Organizacije BiH, te na Facebook stranici kluba Cue Ball Kiseljak. 

Vidimo se u Kiseljaku i želimo sreću svim učesnicima!