Desavanja

PAN Sarajevo Snooker Open u januaru, 2016.

pan snooker open icon za novosti F.jpg (1)

"Snooker Organizacija BiH u Novoj, 2016 godini, donosi u Sarajevo novo snooker takmičenje - i ovaj put jedinstveno!"

"PAN SARAJEVO SNOOKER OPEN” igraće se 16. i 17. januara u UNION JACK snooker klubu u Sarajevu (Trg Heroja 32).

Ukupno 32 igrača na 4 snooker stola pokazaće svoju igru i to ko je bolji od 5 odigranih frameova. Kotizacija za učešće na “PAN SARAJEVO SNOOKER OPENu" je 20 KM. Prijave se mogu izvršiti u klubu Union Jack Sarajevo ili putem inboxa Facebook stranica: "Union Jack Snooker, Pool&Darts Pub" i "Snooker Organizacija BiH".

Sponzor PAN je i ovog puta uz snooker sport. Ukupni nagradni fond iznosi 1.000 KM. Nagrada za prvo mjesto je 500 KM; drugo mjesto 250 KM ; treće mjesto 125 KM; četvrto mjesto 125 KM; Pobjednicima će biti uručeni pehari i medalje za zaslužene plasmane. Na takmičenju je obavezan dress code A.

“Snooker sport obara sve rekorde u svijetu po popularnosti, pa tako i u BiH imamo sve veći broj igrača kao i publike koja je zainteresovana za snooker. Povećavanjem interesa za snooker u BiH naša odgovornost prema snooker zajednici raste, tako da si svakodnevno postavljamo više ciljeve i standarde...", riječi su Zijada Redžića, Predsjednika Snooker Organizacije BiH, organizatora PAN Sarajevo Snooker Opena. 

Želimo sreću svim učesnicima!